Faciliteiten & pluspunten

Fiscaal attest :

Omdat we een erkend kinderdagverblijf zijn, onderworpen aan de jaarlijkse controles van Kind&Gezin, en hierdoor in de mogelijkheid zijn voor kinderen (onder de 12 jaar) een fiscaal attest voor alle betalende dagen uit te geven. Wij bezorgen een overzicht met de aanwezigheidsdagen van uw kind. Hiervan kan men stuk inbrengen bij de belastingsaangifte.

Kookmoeder :

Om meer tijd te hebben voor onze kinderen zijn wij op zoek gegaan naar een kookmoeder, die ons op vrijwillige basis 3 dagen per week komt helpen met het vers bereiden van eten voor onze kleine (b)engeltjes. Hiervoor hebben we Ingrid gevonden, "Onze kokin in de branding !!"

Stagiaires :

Onder ons professionele oog werken wij nauw samen met omliggende scholen om studenten de kans te geven zich te ontwikkelen in hun studierichting door stage te laten lopen in onze creche. Tijdens hun stageperiode krijgen ze op regelmatige basis diverse opdrachten en beoordelingen van zowel 't Lieveheersbeestje als de stagebegeleider. Via deze weg gewennen we de kindjes om regelmatig in contact te komen met nieuwe mensen, waar op korte termijn soms een hechte band mee geschept wordt. Hierdoor hebben ook wij de kans extra aandacht te geven aan de kinderen, want meer handen vrij, maakt onze kindjes blij !